SF-C HÄRMÄNSEUTU RY

Pääsivulle ylläolevaa kuvaa klikkaamalla

YhdistysYhteystiedotHallitusKuviaTiedotteetMuita sivustoja

Yhdistys

Nimi:                     SF-C Härmänseutu Ry

Osoite:                   Holminkoski 11

Postinumero:        60200

Postipaikka:          SEINÄJOKI

    ( Sihteerin osoite )

SFC- Härmänseutu Ry on perustettu 19.12.1989. Perustamiskokous pidettiin Kesoil Motorest Härmänportin tiloissa (nyk.Esso). Ensimmäiset treffit vietettiin Lehtimäen Valkealammella 16.-18.3.1990.

Ja nälkähän kasvaa syödessä, niin kävi myös meille. Niinpä alettiin kartoittaa mahdollisuutta omaan alueeseen ja etsittiin samalla mieleistä paikkaa. Muutama vaihtoehto löytyikin, Kauhavalla, Lappajärvellä, Haarusjärvellä ja Lestijärvellä. Ensimmäinen tutustumiskäynti Lestijärvelle tehtiin 17.11.1990, linja-autolla, Hautalan Pentin luotsaamana. Pitkäniemi, ison kalaisan Lestijärven rannalla, sulatti eteläpohjalaiset sydämet. Ja vei äänestyksessä ylivoimaisen voiton.

Niin alkoi neuvottelut Lestijärven kunnan kanssa. Vuokrasopimusta päästiin allekirjoittamaan 22.5.1991.

Työt alkoivat heti ja ensimmäinen kerta kun vietiin vaunut alueelle, oli vain miltei täysin umpeen kasvaneet peltosarat. Muutamille vaunuille oli paikka siinä alueen yläosassa. Paljon piti tehdä, ennen kuin oli sähköpaikkoja ym. Kaikki pienemmät riskut kasattiin ojiin (salaojiksi) jotka peitettiin pääasiassa hiekalla, koska se on ilmeisesti Lestillä halvempaa, kuin multa. Puucee valmistui Härmässä ”tilaelementiksi”, joka siirrettiin metsän reunaan ja on siellä edelleen. Ensimmäinen, ja jo loppuun palvellut grillikatos rakennettiin juhannuksena 1991. Se on tallella muistoissamme. Aluksi oma rantasauna taisi olla telttasauna ja muutoin saunottiin Niemelän huvila- saunassa vuokralla. Alkuvuodet olivat täynnä raivausta, rakennusta ja risusavottaa, mutta pienellä yhdistyksellä oli päämäärä ja lujatahto. Töitä tehtiin suurella sydämellä ja iloisella yhteistyöllä. Näiden isojen ponnistelujen tuloksena meillä on nyt luonnonkaunis caravan-alue. Täällä jäsenemme ovat oppineet nauttimaan järven tuomista mahdollisuuksista sekä alueen suomasta rauhasta. Näin kaikki alkoi ja kehitys jatkuu edelleen…

Ensimmäinen johtokunta:

Syynimaa Ari, puheenjohtaja

Ekola Seppo, varapuheenjohtaja

Ekola Seppo, sihteeri

Taipale Maria, rahastonhoitaja

Tuulensuu Risto, tiedottaja

Karsikas Aimo

Niemi Hannu

Malmi Seppo, matkailuautoasiamies

Hautabacka Anne

Kaski Antti

Siihen aikaan oli myös matkailualuetoimikunta ja treffitoimikunta

 


Copyright 1996-1999 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.

Namo WebEditor 3.0